Το αδιαχώρητο στην “Γιορτή Κρεμμυδιού” στις Θεσπιές-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Μια υπέροχη γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ,στην πλατεία των 700 Θεσπιέων,μετά από πέντε χρόνια απουσίας,λόγω της πανδημίας COVID-19, με την παρουσία του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία!!!

Η Κρεμμυδο-γιορτή ή Κρεμμυδο-βραδιά, αποτελεί πλέον θεσμό για τις Θεσπιές, με συνεχόμενες “παρουσίες” στα πολιτιστικά τεκταινόμενα του καλοκαιριού στη Βοιωτία.

Η γιορτή όπως είπε και η κα Αθηνά Καλόγρηα, γίνεται πρωτίστως για να αναδειχθεί το προϊόν που χαρακτηρίζει  για χρόνια τις Θεσπιές.

Τον κόσμο καλωσόρισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών κα Βασιλική Λάντζα-Μεγαρίτη.

Την τιμητική του βέβαια στην εκδήλωση είχε το “στιφάδο”, φτιαγμένο με ιδιαίτερη μαεστρία από τις γυναίκες του χωριού με κοκκάρι προφορά των παραγωγών των Θεσπιών.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με την ορχήστρα να κερδίζει και αυτή το δικό της χειροκρότημα για την άψογη διασκέδαση του κόσμου.

Να επισημάνουμε η Γιορτή Κρεμμυδιού, ήταν μία συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Θεσπιών,Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και Π.Ε. Βοιωτίας.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών ευχαριστεί όσους  παρευρέθηκαν  στην φετινή  εκδήλωση του κρεμμυδιού  καθώς  και τους χορηγούς.

Ένα μπράβο να πούμε στον Σύλλογο Γυναικών Θεσπιών- το αξίζουν γιατί προσφέρουν κάθε χρόνο από το περίσσευμα  του προσωπικού τους χρόνου, αλλά με όλη τους την καρδιά, για την επιτυχία της εκδήλωσης!

 Εύχεται   υγεία και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Φωτογραφίες εδώ

Δείτε ακόμα

“Καθαρίστηκαν” τα κρεμμύδια για την σημερινή γιορτή στις Θεσπιές-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Σχετικά